Ydelser

Det lange seje træk

Vores fokus er det lange seje træk, hvor jeres partnere, kommende kunder og medarbejdere finder vej til det der er relevant for dem hos jer

Abonnements- eller stand alone løsning.

Vi er klar på at levere: alt, hovedparten eller et oneshot af jeres kommunikation hurtigt, effektivt og     til en skarp pris.

God grundpakke

  • Afklaring af Målgrupper, dens sprog og adfærd samt bygning af jeres kommunikationsprofil
  • Vi laver en skarp historie om måneden ud fra hvad der er opportunt for jer i øjeblikket –  det kan være jeres  produkt/service/personaenyheder – det kan være en ny medarbejder, eller noget helt specifikt for jer.
  • Vi skriver og interviewer – i godkender indholdet. Vi lægger det på jeres site, valgte sociale- medieprofiler- etablerer links & krydslinks.
  • Laver og sender en pressemeddelelse -når det er relevant-  til det medie som er relevant for jer og budskabet.

Den lange version

Alt er relativt sagde Albert Einstein – og især når det kommer til mennesker og kommunikationen imellem os. Nedenfor er vores sammenkog af samlet flere 100 års erfaring indenfor medier, kommunikation og budskabsformidling.

Kommunikation

Fra vision over strategi og taktik til det vigtigste - eksekvering . I dag er alle på nettet - Er vi dygtige og heldige mødes vi på de rigtige platforme i de relevante interessefællesskaber. Dette er er en enorm styrke for de virksomheder der ved hvem de vil have i tale og som kan bruge de relevante platforme - rigtigt. Er man ikke helt skarp ender budskaberne i den enorme mængde af data der hvert sekund suser rundt på nettet uden at et relevant øje ser-det.

Målgrupper

Kunder, medarbejdere, konkurrenter, organisationer, folk & godtfolk - alle har mulighed for at følge med i hvad I foretager jer. Hvis vi blot fokuserer på kunder, medarbejdere og dem i gerne vil tiltrække, kan vi både via selektering af medier, budskaber og volumen på udtrykket sikre at I får fat i dem der er relevante for jer. Styrken ved internettet er at stort set alle er der. Udfordringen er at tiltrække præcist dem som man er interesseret i at tiltrække - uden at spilde tiden på alle dem som ikke er relevante.

Medier

Vi arbejder der hvor kunderne og de interessante medarbejdere er. Over tid knytter vi jeres målgrupper til jeres sider. Det betyder at vi arbejder på jeres sociale medieprofiler, jeres hjemmesider og via målrettede pressemeddelelser. Skal jeres site "fittes" til målgrupperne - eller er der behov for et helt nyt, - så hjælper vi gerne med at realisere det.
Vi håndterer gerne al praktik: fra ide over produktion til distribution af magasiner, en folder eller noget helt tredje i den fysiske verden.
Pressetjeneste Vi er din virksomheds pressetjeneste - vi hjælper dig med at finde de relevante temaer og historier fra jeres virkelighed. Vi bærer dem helt ind på de redaktioner og journalisters skriveborde, der er relevante for jer.

Værktøjer

Hvad kendetegner din virksomhed på nettet - hvordan finder Google dig - er det måden dine målgrupper søger efter dig på? Og er det så også det du gerne vil kendes på? Vi arbejder systematisk med brand, profil, produkt og medarbejderkommunikation, på dine sider, med artikler, tags og offentlige medieprofiler. Vi sigter efter at I kommer frem i køen på de organiske søgninger, der er i jeres univers på internettet. Vi laver bl.a.: søgeords- og linkanalyser Web in- & out reach - Hvilke sider linker til jeres og hvem linker i til? Vi skriver løbende artikler og tekster til jeres sider og sender pressemeddelelser som danner grundlag for jeres tilstedeværelse på nettet. Hvorfor organisk søgning - Fordi troværdigeheden er højest. Og fordi køb/salg af ord og bred targeted advertising klares langt bedre af Google end af os.

+ 45 – 50 40 83 93